30 december

tjena dudes!
läget med er? med mig är det bra, min kväll räddades precis! HEHE



oj, blev verkligen en bra bild! men är iaf hockey kl 9 :) och om en vecka drar även serien igång igen!! IIIH. så jag är glad, räknar ner dagarna typ haha.

vet att det inte har blivit så mycket bloggande nu, meeeen, tror inte detta är min grej riktigt :F
aja, nu ska jag iaf äta upp min lilla kladdkakebit, sen ska jag nog ta ett varmt bad och sedan blir det som sagt hockey! sverige-tjeckien i think, yeye. go sverige!

12 december



Precis gjort mig iordning och väntar nu på att min kära far ska komma och hämta mig. Sen blir det hockey i Kockumhallen! :DD

9 december

Åååh, bedövningen börjar släppa nu :( börjar få ont i munnen... TYCK SYND OM MIG!
Får väl hämta mina ipren och alvedon<3<3<3 Är hungrig med, men kan inte äta något :(
"Operationen" gick snabbt iaf, tog bara en timme typ. Kändes dock som mycket snabbare, haha. Kändes typ som att jag låg och halvsov ^^ Lugnande medel<3 EHEHE. Okej, måste bli mer seriös D:

Något positivt är ju att KRIF vann igår! Även att de bara hade 2,5 femma. Så helt klart godkänd match, med tanke på att de hade så lite folk.
Okej, bedövningen hade inte riiiktigt släppt, dreglade nyss :( HAHAHA. Utan att jag kände något, det bara kom som en jävla fors ut ur käften!!! Nejmen ;D
Fräsch tjej, tur jag är smart och redan hämtat papper!
Iaf, tillbaka till matchen. Hade bara 6 forwards och 8 backar. Sen efter andra perioden fick en utgå, pga migrän. Och i sista perioden klev ytterligare två spelare av. Men det blev vinst med 3-5! :) Så nu TAGGAR VI TILL SÖNDAG. Helsingborg, hemma i Kockumhallen, kan bli tufft.

Ne, nu ska jag chilla lite tror jag.
Hörs!


7 december




Jonstorp-KRIF
Sist vart det vinst för KRIF, får se hur det går imorgon!
Nästa hemmamatch är inte förrän på söndag.
Och imorgon ska jag till skolan, sen plugga? gymmet? Och följa matchen! :) 
Nu måste jag duscha, sen sova!

JUST DET. Blev vinst i söndags, mot Boro. Najsnajs. Första perioden gjorde Boro kvällens första mål, på straff. Krif fick sen chans att göra samma sak, men målvakten höll tätt. Andra perioden var mållös, sen efter 5.40 i tredje, gör krif mål! Och vänder på steken och vinner med 4-1. *lycka* HAHA.

älskar skolan!



Snaaaart hockey!
Innan dess ska jag plugga kemi... MÅSTE göra provet på onsdag(en dag tidigare än alla andra!) annars blir det för mycket nästa vecka. Eftersom jag ska opereras på torsdag ehehe, sen stannar jag nog hemma på fredagen med tror jag! Så får prata med Birgetta om deee.
Måste hinna äta innan med och lite sånt, fixa mig.
Kommer väl hem vid halv 7 eller något, och då måste jag plugga ännu mer :) Älska skolan! Det enda jag gjort denna helgen är plugga. Pluggade psykologi med Emmy och Emelie igår på Café och Matsal, drack lite varm choklad med grädde också och hade allmänt trevligt.
Men aja, nu måste jag börja plugga!
LATER

5 december

HAHAHHA, dööör!! kolla hela!


3 december

TJENNA!
Har inte bloggat på.. en vecka nu? Har inte orkat/hunnit helt enkelt.

I onsdags var det ASK-KRIF, alvesta vann med 5-4 .. ehm, ja. I lördags spelade KRIF den bästa perioden som spelats på.. år och dar typ? Sen åker de till Alvesta, som ligger näst sist i serien, och förlorar? Och Vimmerby vann ju såklart mot Nässjö (?), så nu är dem bara 2 poäng ifrån oss igen, fast vi leder fortfarande! ;d Återstår dock bara att se hur länge.. haha. Nej, nu ska vi vara positiva! :)

Idag har det vart skola, sen hem, dammsög faktiskt mitt rum!! Känner mig oerhört duktig, sen har jag inte gjort så mycket.
Nu funderar jag på att göra en fet kladdkaka, tycker nog att jag förtjänat det :)

På söndag är det match igen iaf, i Kockumhallen. KRIF-Boro.
Inte ens 48 timmar kvar, WOHOO. TAGGA

Ne, nu ska jag göra mig en kladdkaka, tvätta bort mitt smink, och chilla vidare. Puss!