i can transform ya

hahaha, denna låten måste faktiskt bli veckans låt någon gång. så det får bli denna veckan!


28 juni

ojoj, en vecka sedan nu typ? haha. detta går ju bra....
har iaf vart ute och sprungit en runda nu! nicenice. ska se om jag orkar träna lite på min boll också, är sjukt trött just nu. jobbar och sliter hela dagarna.
och idag har jag haft såna muskelryckningar i ögonlocket hela jävla f*cking dagen! jag blir så trött på det, haha. enda sedan klockan 6 i morse så har det ryckt i mitt ögonlock, för en stund sen så hade jag muskelryckningar i både ögonlocket OCH ögonbrynet samtidigt, haha. det var läskigt. men nej, nu måste jag försöka träna lite..
veckans låt kommer snart... ooooooh

don't dream your life, live your dream

men tja bloggen!
har inte orkat uppdatera, har ju JOBBAT ;) alla på jobbet är iaf trevliga oså! :) har dock bara fått göra dryga saker -.- haha, typ rensat rabatter och igår när det regnade så sopade vi bort spindelnät i taken. tur att jag inte är ensam sommarjobbare där iaf, för då hade jag typ dött..
aja, idag efter jobbet så träffade jag hanna på stan :D gick runt och kollade lite, sen fick jag present av henne <3  en ring, ett armband och ett nagellack, ASNICE. som alla sääääkert redan vet, så fyller ju jag år imorgon. tror dock inte att det händer något speciellt, jag lär ju inte orka. att jobba är jobbigt :o haha. så nu måste jag få min skönhetssömn, goodnight bitches!

3 dagar kvar!

har inte haft tid att blogga idag, vi har firat mig lite idag FYLLER JU ÅR PÅ ONSDAG!! haha :D
just nu kollar jag på This is it, känns som att alla har sett den utom jag? haha. aja, sen nar det blir reklam ska jag iaf hämta en tårtbit och bädda ner mig i sängen :D
c ya!


ooohmaaajgassh, haha

s-s-snygging?!



enda anledningen till att jag kollade på bröllopet ;) nejmen, victoria och daniel var ju faktiskt hur söta som helst! :') så gulligt med människor som är kära.. :) haha.
men nu ska jag käka :o sen blire nog bara tv, så god natt! :)

åååh...

11 veckor kvar! ♥ hihi

bara så ni vet!

GRATTIIIIIIIIS TILL JASMIN

öhm, ah. mår som man förtjänar idag kan jag ju säga! haha. men hade trevligt igår! :) jag bitchslapades och någon läskig gubbe försökte få med mig någonstans :o eller, han var inne på festen, men ingen kände honom. så jag gick efter honom och frågade vad han gjorde där inne, haha fast fattade inte vad han sa xD men han ville tydligen att jag skulle följa med honom för han hade vodka (y) men han fick väääärsta fetedissen såklaaaaart? nejmen, man ska ju inte följa med främlingar ;) sen spillde jag ut typ hälften av min dricka på mig själv, för att folk skulle kittlas :O :(
aja, idag händer inte så mkt? chilla bara tror jag :) och imorgon får jag väääärldens godaste mat :D JAG LÄNGTAR. men vi hörs, puss!


OCH JUST DET!!! GRATTIS ÄNNU EN GÅNG TILL VÄRLDENS BÄSTA JASMIN SOM FYLLER 18 IDAG!! :D

18 juni

nu ska jag käka nuuuuudlar hahaha. får typ slänga i mig dom. sen ner till jour, köööööpa lääääsk (yyyy) och sen på fezt :o coolt. nu måste jag kolla nudelvattnet, bjuder på a picture. have a good evening! puss

jag bjuder tydligen inte på en bild för det är helt fucked up, hahaa. som aallt annat idag har varit ::D:D:D jag är lite smått stressad nu, skulle egentligen gått för 7 min sen. nu måste jag keeeeeka,

cool b-rud

fan va jag är cool, klockan är över 3 och jag är vaken. kommer inte alls attt vara trött imorgon eller så, nejnej :) och nu börjar jag bli pigg igen :o inte bra.. och jag som börjar jobba på måndag, haha. blööö, orkar inte jobba :( tur att jag får lite pengar iaf!
jaja, nu ska jag snart sooova tror jag :D längtar, haha.
GODNATT


kladdkaka eller inte kladdkaka?

det är den stora frågan! är fett sugen på en stor, fet, jävla kladdkaksbit D: ska ju ändå ut och springa sen... om jag orkar? haha. undra hur jag kommer se ut om typ ett halvår? kommer säkert vara tjock, haha. så mycket kladdkaka och äppelkaka som jag äter. nej, det kan inte fortsätta såhär! när denna kladdkakan är slut så ska jag börja äta mindre kladd- och äppelkaka! ( åtminstonde försöka, ehehehe ) jaja.

pics på det lilla jag fick med mig hem från kallekrona igår :)


ny mascara och foundation :D


haremsbyxor

sen köpte jag en ny navelpiercing också, en blååååå :) diggar den!
men nu måste jag hämta en bit kladdkaka, kan inte bara sitta här och veta att den bara ligger där helt ensam i köket... haha

världens bästa barn?

ibland bara måste jag vara världens bästa barn? fan vad snäll jag är. ville bara säga det! haha

min snygga outfit

yooooooooo

chaaaa bitches!
vad händer yao? inte mycket.. haha. idag ska jag nog vara lite snäll tror jag och överraska mamma lite! ehehe. mycket interesting, i know...
ehm, sitter just nu med ansiktsmask så ska tvätta bort den och sen får vi se vad den här dagen har att erbjuda! känner att jag måste käka något med.. kanske borde göra en lyxmiddag? nudlar. nudlar är typ den enda maträtten jag kan laga? neeeej, så illa kan det väl ändå inte vara.. eller?  

jaja, här får ni en söt bild på mig, tagen för typ 2 minutos sen


uppe med tuppen!

aaaw, kolla vad duktig jag är :') hihi. ser dock lite rynkig ut, men skit samma. huvudsaken är att den är god! hoppas bara att den inte blev för torr :( ska smaka sen när jag kommit hem från karlskrona. ska ta tåget in dit vid 12 så nu ska jag fixa mig lite. puss


blööö

mår inte så bra.. så ska duscha och sen bara lägga mig i sängen och glo på tv, såg att ghost whisperer börjar nu klockan 9 så får skynda mig! :o haha. och sen imorgon så måste jag upp tidigt för att ringa ett samtal, sen så måste jag in till karlskrona med louise för vi måste hitta presenter till teddy och jasmin. hade egentligen bara velat ligga hemma imorgon, men jag får väl knarka lite tabletter så hjälper det säkert lite :)
aja, stänger av datan nu så vi hörs imorgon!

NU förtjänar jag..

.. ÄPPELKAKA <3 fan vilket jävla jobb det var att lägga tillbaka alla kläder i garderoben som jag inte använt men som ändå har legat på soffan. och dammsugit har jag med gjort, och dammat lite! så nu ska jag äta min äppelkaka och bara slappa :D

15 juni

godmorgooooooon
idag händer inte mycket alls. borde städa, och nu kom jag på att jag måste ringa ett viktigt samtal också! så efter jag ringt så får jag börja städa.. haha. får se hur det kommer gå ;)
vi hörs!

hittat tröjan! haha

hehe, hittade tröjan.. låg under min väska som låg under alla mina kläder i min soffa, eller, jag menar ju garderooob! 
yeye, nu har jag sprungit en runda iaf. skönt vare! nu blire lite bollllll, sen dusch och sen... typ tv? haha. ha en god natt!
det här är izza som signar ut, slut.

min tröja är lost

vafan, en tröja kan väl inte bara försvinna?! mystiskt....

skaka rumpa

hahaha, så jävla skön video! skrattar varje gång jag ser den typ. årets sommarplåga? 
VECKANS LÅT FÖR SJUTTON GUBBAR


det kommer funka, måste funka

chacha bloggeeeeeen
idag har jag varit en runda i kristianstad, trevlans. sen käka vi där vid galtsjön, hmm, inte världens godaste mat men men. nu vet jag inte vad som händer riktigt, får se! måste ut och springa en runda, var för länge sen sist nu.. 

lite av det jag köpte i malmö :)

halsduk, klänning som jag hade på skolavslutningen och leggings


någon tunika/tubtopp?, vit tröja och någon svart tröja typ, som jag inte vet varför jag köpte haha
inte världens bästa bilder men skit samma ;)

all of a sudden couldnt take my eyes off you

god eftermiddag! ;)
igår, så drog jag ut på lite äventyr med min kära vän louise :) trevlans! haha. eeh, ah. sen stack hon, då mötte jag jejja en stund, sen kom jag hem runt 2, halv 3 kanske?
idag, så händer nog inte så mycket, funderar på att kolla på någon film och bara slappa. kanske skulle baka en äppelkaka med? hmm..


I guess second best is all I will know

roliiiig start på sommarlovet med regn! -.- tycker synd om studenterna som springer ut idag med. hoppas det slutar regna snart iaf. ska ner och kolla på studenterna med jasmin och alexis :) sen måste jag köpa en ny mascara också. får se vad som händer sen. hörs! 

I know this might sound crazy, cuz you don't know my name

drar mig mot stan nuuuu, sen till saxemara. så får vi se vad som händer sedan, hoppas på en trevlig kväll iaf!
puss och god natt

10 juni

I want to heal, I want to feel
What I thought was never real

I want to heal, I want to feel
Like I'm close to something real
I want to find something I've wanted all along
Somewhere I belong



i'm here without you baby, but you're still with me in my dreams

skolavslutning idag!!! :D
hihi, får se vad som händer sen, nu måste jag limma fast 2 naglar och sen gitta till skolan!
pusssss

boom, boom, boom, boom, I want you in my room

hade typ utedag idag i skolan, var 4 olika stationer med olika uppgifter elr vad man ska säga. NV09 vann såklart! ;)
sen så stack jag heeeem, och sen ner till hallarna och kollade på studenterna :)
nu ska jag byta om, sen ut och springa en runda med syster.
puss sålänge


do it

veckans låt ;)



nu är det dags för mig att dejta kudden! "utedag" imorgon, ska vara i brunnsparken. trevlans.
GOD NATT

just thinking about you, gives me butterflies

men tjenaaaaa
idag har vi fått GÅ, alla ettor åkte buss till galtsjön och fick gå till brunnsparken därifrån, typ 6km? såååå roligt.. my feet hurts :( haha
efter det så bakade jag :D haha. och så har jag sprungit en runda nu med syster-yster :) nu ska jag träna på min bollllll lite.
juste! filmen vi såg igår, var fan äcklig. jag vet vilken film jag inte ska se någon mer gång iaf :D
PUSSEN

malmööööö

har typ precis kommit hem nu, elr kom hem typ vid 6. har varit i määäälmööe och köpt lite grejer till skolavslutningen :) och nu ska jag iväg igen, haha! ska till crille IDAG istället, blev aldrig av sist. så idag ska jag, jejja och han kolla på den där filmen. får se om jag vågar kolla på hela, haha! är alltid så att jag vill kolla på skräckfilmer, men sen när jag väl börjat kolla på dom så vågar jag inte mer :o
jaja, men vi får höras sen, måste gitta nu!


hon vill ha puls

drar ut o springer en runda :)
bara så ni vet!
olivia var förresten jättesöt idag, jag blir så stolt :') haha

konfirmation!

olivia konfirmerar sig idag, måste ju såklart dit och kolla ;) ska dit med min lilla parasit, fridis :D
men vi hörs sen!


5 juni

neheeee, blev inget filmtittande. emma, liam och tomas kom ist, trevlans! :) så har umgåtts lite med dom. men nu har dom gått igen, så ska kolla på filmen nu ist. kommer säkert somna, men det är ju alltid trevligt det med. pusshey och god natt

tha blogqueen is back

okej. jag vet att jag har varit sämst på att blogga, men det har varit så fint väder nu dom senaste dagarna så jag har helt enkelt inte orkat, förlåt! haha
har iaf precis tagit en dusch, mådde inte så bra innan men känner mig mycket fräschare nu efter duschen med hårinpackning osv. ska snart sätta på (haha!, dålighumor.se?) en ansiktsmask och göra popcorn sen ska jag glo på en film!
kan informera er om att jag har varit i växjö idag också, hittade dock typ ingenting :(
jaja, vi hörs sen!

my world is a better place because of you

har sprungit en runda och duschat och så nu, känner mig fräsch :)
ska nog lägga mig tidigt idag, är sjukt trött. eller okej, tidigt och tidigt? haha. klockan är ju redan elva tydligen.. fast innan jag lägger mig ska jag måla mina naglar lite!

god natt

2 juni

ändrade planer. blev inget nättraby med muppe, har bara varit hemma istället! haha, spännande liv jag har. men ska försöka ta mig ut och springa en liten runda, har dock precis ätit typ så får vänta en stund :)
imorgon så börjar jag kvart över 2 igen, haha. men jag klagar inte!
efter skolan så ska jag ner till stan en runda med emmsi och inhandla lite grejer i think. sen skulle jag kanske träffa jejja och crille och kolla på den där filmen som jejja ville se. haha, den har tyligen fått en hel biosalong att spy eller något, så det ska bli spännande! ;D

somehow, I just can't forget you

goodmorning!
ska pallra mig till skolan nu, efter skolan ska jag träffa min mupp <3 vi skulle tydligen till nättraby? HAHA, har typ aldrig varit där, ödemarken ju? ;) aja, vi får se hur det går!
kisses

PUSSSSSSSSSSSSs

haha, jag är på något jävla konstigt humör :D men det är kul, eller jag har roligt iaf! haha. vet inte om andra som får stå ut med mig har det? skit samma :D
jaja, nu ska jag snart sova tror jag, om jag ens kommer kunna somna. säger god natt nu iaf, för kommer inte blogga mer :)

kemi ftw?

haha nja. idag var dock en ganska chill kemilektion. fick göra sliiiime :D


slime + en söt pölse :D

har inte hänt så mycket idag. skulle egentligen kolla film med jejja och crille, men så blev det inte för crille har blivit sjuk :( så det får bli en annan dag!
och hade mitt sista prov idag, så INGET MER PLUGGANDE :D nice, så nu kan jag återgå till mitt liv igen!