27 november

*puuh* nu kan jag ta det lugnt igen, HAHA. Var faktiskt lite nervös innan, inför dagens match. Trodde aldrig jag skulle börja tycka om hockey, men efter första matchen, för lite mer än ett år sen, så var jag fast!

Aja, första perioden slutade 3-0 till KRIF. Trodde dock Vimmerby skulle bjuda på lite mer? De är ju, trots allt, serietvåa. Några heta chanser hade de dock, men KRIF fixade detta. 
Matchen slutade 6-3 till Kallinge. Lite slarv var det dock, så det får de jobba lite på tycker jag!!!! EHEHE.

Om jag inte är helt ute och cyklar nu, så borde vi leda serien med 5 poäng :) Men än är det inte slut (tack och lov för det! ;) )
Nästa hemmamatch i Kockumhallen är söndagen den 5 december, och det är Boro som kommer på besök. (Can't wait!! hihi. Yepp, jag är nog en nörd.)

Nej, mår inte så superbra. Har ont i huvudet, i vänstra delen för er som är intresserade, haha. Vet inte om det är för att jag slog i det igår? Tror iaf att jag ska lägga mig och vila en stund eller något, blir en lugn lördagskväll, skönt!
Men vi hörs!



25 november

Let's start the countdown! Och börja tagga förfaen. EHEHE.



Gymmet ikv, ska GÅ dit och GÅ hem. I snön. Mys. Men vi hörs!

en månad kvar till julafton :D

7-1!! Najs.
En Åseda-spelare blev tacklad, av stora Ellebo som kanske inte är känd för att ge de mildaste tacklingarna? Fick en allvarlig hjärnskakning, tror jag :s Men han reste sig och gick av isen iaf.

Vimmerby vann också, mot Nässjö (var väl inte direkt oväntat, hehe) vi leder dock fortfarande serien, med 2 poäng :) Nu på lördag är nästa hemmamatch, mot VIMMERBY, riktigt spännande! Ettan mot tvåan.. Klockan 15.00 i Kockumhallen! BE THERE?!
Är ju tydligen Robert "Burra" Burakovskys födelsedag idag också, så grattis till honom! 44, and still playing. Not bad!

Nu ska jag snart sova tror jag.. Förresten! Gissa vem som var på gymmet imorse? Jo, jag! :D Hihi, första och antagligen sista gången jag orkar ta mig dit så tidigt ;) haha.
Aja, det var allt jag hade för denna gången.
LATER DUDES.


24 november 2010


(klicka på bilden för att följa matchen ;) )

nu fucking taggar vi!!

23 november 2010, börjat blogga igen?

Imorgon är det hockey!
KRIF tar emot Åseda, klockan 19.00 i Kockumhallen ;)
Känns som att vi borde klara av att ta 3 poäng, sist vi mötte Åseda så blev det en ganska stabil seger. Om det nu inte går lika illa som det gjorde förra hemmamatchen, mot Limhamn, haha. Men det är glömt nu! Bara att bryta ihop, och gå vidare. Som vi faktiskt gjort ;)

Så nu ska jag väl tagga inför imorgon. Käka lite, sen lägga mig tidigt. Hade tänkt försöka ta mig upp till gymmet imorgon på morgonen, börjar ju inte förrän fem i tio :)
Får väl se hur det blir med det!
Ni får sova så gott peeps.
FRED UT.

"alltid, oavsett..."

Man får inte spela trumma i Nässjö.. eller?

Hmm, enligt vissa får man tydligen inte det. Läs mer HÄR.


DAGENS OUTFIT




SHAKE THAT ASS!

t-t-t-t-t-tasty, tasty

Eeeeh, vare någon som sa 6-0? Hörde jag 6-0? DAMN RIGHT NIGGAH!! Hihi. Men osby är ju.. söta? Eller är dom det?


tror att det är jag som är söt..?


da blogqueen is back? lite mörkare, lite bättre.. eller?

Nanana, jag är på bra humör just nu iaf, hihihi. NOBODY CAN BREAK ME, I'M ON TOP OF THE WORLD, BIIITCH. Damn, it feels good to be izza!
Yeye, have a nice life duudes :) SLEEP TIGHT.
P.S I love.. ?
vi gillar fluminlägg..

Nejmen, helt seriöst. Förlåt för detta megaonödiga inlägg! Fattar inte varför jag skriver det, kommer inte orka blogga sen ändå, ehehehe. Iaf, puss!